Curs pentru IMM-uri

În cadrul proiectului Consumer Law Ready organizat de BEUC, la Iași a avut loc în zilele de 17-18 noiembrie 2018, în Clădirea Habitat, un curs pentru IMM-uri  privind drepturile consumatorilor.

Au fost prezentate modulele: Informații precontractuale, Dreptul de retragere, Drepturi şi garanții, Practici comerciale neloiale și clauze contractuale abuzive, Soluționarea alternativă a disputelor și soluționarea online a disputelor.

Informațiile prezentate au fost preluate din ghidul pentru formatorit, descărcat la adresa: www.consumerlawready.eu. În urma participării la acest curs, reprezentanţii IMM-urilor au posibilitatea de a avea cont pe acest site, acces la mai multă informaţie specifică şi de a participa la discuţii pe forum, referitor la probleme concrete apărute. Cursul de formare a fost susţinut de dna Calu Monica, trainer naţional şi dna Doriana Popovici, trainer local. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-->

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activBugetul FamilieiTotul despre DAE

Parteneri Media

Antena 1Kanal DEva.ro | Internet la femininSanatatea BuzoianaComunicate de presaLion MentorTomis NewsGradinite BucurestiTatiCool

Facebook

Parteneri

ECC RomaniaComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionA.N.P.C.Uniunea EuropeanaParlamentul EuropeanGrupul Consultativ pentru servicii financiare nebancareTrusted.roSeoMarkFundația Mâine va fi mai bine