Contact

 

Asociatia PRO Consumatori

 

Date de contact

Tel: 021 311 0243

E-mail: office@apc-romania.ro

Web: www.apc-romania.ro

Facebook: https://www.facebook.com/apcromania

Skype : voceaconsumatorilor

 

 

Centrul European al Consumatorilor România

European Consumer Centres Network (ECC-Net – Rețeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor) reprezintă o rețea constituită la nivelul UE în scopul întăririi încrederii consumatorilor, oferind consultanță cetățenilor europeni cu privire la drepturile consumatorului și facilitând soluționarea problemelor întâmpinate, în special în cazurile în care au făcut achiziții într-un alt stat european (transfrontalier).

Scopul Centrelor Europene ale Consumatorilor este să ofere consumatorilor gratuit o gamă variată de servicii, de la informarea asupra drepturilor lor, la oferirea de consultanță și sprijin în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină pe piața europeană.

La 1 ianuarie 2008, Centrul European al Consumatorilor - ECC Romania s-a alăturat rețelei ECC-Net pentru a-i sprijini pe cetățenii UE în domeniul achizițiilor transfrontaliere. Rolul nostru este să oferim consultanță juridică gratuită în probleme de comerț transfrontalier și să încercăm rezolvarea pe cale amiabilă a sesizărilor pe care le primim de la consumatorii români, dar și din alte state membre. ECC Romania este sprijinit logistic de Asociația PRO Consumatori - APC.

 

 

ECC Romania

Date de contact

E-mail: office@eccromania.ro

Site: www.eccromania.ro

Facebook:https://www.facebook.com/ECC.Romania/

Str. Maior Aviator Ştefan Sănătescu, nr. 44, etaj 1, ap. 2, Sector 1, Bucureşti, RO – 011478, România

Tel: 0213110243 / 0213110249

Fax: 0213157149

 

Parteneri

ECC RomaniaComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionA.N.P.C.Uniunea EuropeanaParlamentul EuropeanGrupul Consultativ pentru servicii financiare nebancareTrusted.roSeoMark