Contact

 

Asociatia PRO Consumatori

 

Date de contact

Tel: 021 311 0243

E-mail: office@apc-romania.ro

Web: www.apc-romania.ro

Facebook: https://www.facebook.com/apcromania

Skype : voceaconsumatorilor

 

 

Centrul European al Consumatorilor România

De la 1 ianuarie 2018, Centrul European al Consumatorilor din România a fost preluat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Acesta fost un proiect al Asociaţiei în ultimii 10 ani, funcţionarea fiind asigurată în urma câştigării concursurilor anuale organizate de Comisia Europeană.

European Consumer Centres Network (ECC-Net – Rețeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor) reprezintă o rețea constituită la nivelul UE în scopul întăririi încrederii consumatorilor, oferind consultanță cetățenilor europeni cu privire la drepturile consumatorului și facilitând soluționarea problemelor întâmpinate, în special în cazurile în care au făcut achiziții într-un alt stat european (transfrontalier).

Scopul Centrelor Europene ale Consumatorilor este să ofere consumatorilor gratuit o gamă variată de servicii, de la informarea asupra drepturilor lor, la oferirea de consultanță și sprijin în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină pe piața europeană.

 

ECC Romania

Date de contact

E-mail: office@eccromania.ro

Site: www.eccromania.ro

Facebook:https://www.facebook.com/ECC.Romania/

 

Tel: 0213110249

Fax: 0213157149

-->

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activBugetul FamilieiTotul despre DAE

Parteneri Media

Antena 1Kanal DEva.ro | Internet la femininSanatatea BuzoianaComunicate de presaLion MentorTomis NewsGradinite BucurestiTatiCool

Facebook

Parteneri

ECC RomaniaComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionA.N.P.C.Uniunea EuropeanaParlamentul EuropeanGrupul Consultativ pentru servicii financiare nebancareTrusted.roSeoMarkFundația Mâine va fi mai bine