Cum poți deveni membru

Descărcând şi completând Cererea de adeziune, puteţi deveni membru al APC: Descarcă Cererea

 

Instrucțiuni privind dobândirea calității de membru al Asociației Pro Consumatori (APC)

  1. Pentru a dobândi calitatea de membru al APC trebuie să completați, semnați și datați cererea de adeziune și să achitați cotizația anuală în cuantum de 50 de lei. Cererea de adeziune este valabilă doar dacă este însoțită de chitanța de plată a cotizației anuale.

  2. Calitatea de membru al APC se consideră a fi dobândită la data achitării cotizației anule de membru.

  3. Cererea de adeziunea poate fi descărcată de pe site-ul asociației www.apc-romania.ro sau de pe pagina de facebook a asociației – Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

  4. Cererea de adeziune semnată și datată, însoțită de o copie a Cărții de Identitate și de dovada achitării cotizației anuale, trebuie transmisă către APC prin fax 021.315.71.49, prin email office@apc-romania.ro, prin poștă sau prin curierat rapid la sediul APC din București, Bd. Uverturii nr.16, bloc A2, ap.76, sector 6.

  5. Plata cotizației anuale se poate face prin virament bancar în contul RO59 RNCB 0090 0005 6541 0001, deschis la Banca Comercială Română – Sucursala Lipscani; plata prin virament bancar se poate efectua la oricare sucursală a băncii, fiind necesare prezentarea la ghișeu și precizarea operatiunii ce se dorește a se efectua (plată cotizație anuală de membru) și denumirea completă a asociației - Asociația Pro Consumatori.

  6. Drepturile și obligațiile membrilor sunt prezentate pe larg în Statutul Asociației.

-->

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activBugetul FamilieiTotul despre DAE

Parteneri Media

Antena 1Kanal DEva.ro | Internet la femininSanatatea BuzoianaComunicate de presaLion MentorTomis NewsGradinite BucurestiTatiCool

Facebook

Parteneri

ECC RomaniaComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionA.N.P.C.Uniunea EuropeanaParlamentul EuropeanGrupul Consultativ pentru servicii financiare nebancareTrusted.roSeoMarkFundația Mâine va fi mai bine