Cum poți deveni membru

Descărcând şi completând Cererea de adeziune, puteţi deveni membru al APC România:

Descarcă Cererea

Instrucțiuni privind dobândirea calității de membru al Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) 

  1. Pentru a dobândi calitatea de membru al APC România trebuie să completați, semnați și datați cererea de adeziune și să achitați cotizația anuală în cuantum de 20 de lei. Cererea de adeziune este valabilă doar dacă este însoțită de chitanța de plată a cotizației anuale.

  2. Calitatea de membru al APC România se consideră a fi dobândită la data achitării cotizației anule de membru.

  3. Cererea de adeziunea poate fi descărcată de pe site-ul asociației www.apc-romania.ro sau de pe pagina de facebook a asociației – Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

  4. Cererea de adeziune semnată și datată, însoțită de o copie a Cărții de Identitate și de dovada achitării cotizației anuale, trebuie transmisă către APC România prin fax 021.315.71.49, prin email office@apc-romania.ro, prin poștă sau prin curierat rapid la sediul APC România din București, str. Licurici nr.2, bloc 2, ap.2, sector 3.

  5. Plata cotizației anuale se poate face prin virament bancar în contul RO59 RNCB 0090 0005 6541 0001, deschis la Banca Comercială Română – Sucursala Lipscani; plata prin virament bancar se poate efectua la oricare sucursală a băncii, fiind necesare prezentarea la ghișeu și precizarea operatiunii ce se dorește a se efectua (plată cotizație anuală de membru) și denumirea completă a asociației - Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

  6. În situația în care optați pentru transmiterea cardului de membru prin intermediul poștei sau a altului mijloc de transmitere costurile vor fi suportate de dumneavoastră. Pentru stabilirea modalității de transmitere a cardului trebuie să sunați la numărul de telefon 021.311.02.43 sau să transmiteți un email la adresa office@apc-romania.ro.

  7. În cazul pierderii și/sau a distrugerii cardului de membru se impune plata unei taxe de 5 lei.

  8. Drepturile și obligațiile membrilor sunt prezentate pe larg în Statutul Asociației.

ECC-Net-Travel-AppConsumer Champion

Newsletter

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomaniaFii un pacient activBugetul FamilieiTotul despre DAE

Parteneri Media

Antena 1Kanal DEva.ro | Internet la femininSanatatea BuzoianaComunicate de presaObservatorul GastronomicLion MentorGradinite BucurestiTatiCool

Facebook

Parteneri

ECC RomaniaComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionA.N.P.C.Uniunea EuropeanaSanadorParlamentul EuropeanGrupul Consultativ pentru servicii financiare nebancareTrusted.roSeoMark