30ani
Sprijin pentru consumatori
VoceaConsumatorilorNr4
Studii de piață
Proiectele noastre

Articole

De ce nu grevă japoneză?

De ce nu grevă japoneză?

În calitate de asociaţie care promovează interesele consumatorilor, nu putem rămâne indiferenţi la situaţia sistării zborurilor de la TAROM, despre care şeful sindicatului ne asigură că nu are legătură cu vreo

Dreptul de petiționare la ANPC este inaccesibil pentru 9 din 10 consumatori!

Dreptul de petiționare la ANPC este inaccesibil pentru 9 din 10 consumatori!

Pe adresa Asociaţiei noastre a sosit o reclamaţie, care se poate rezolva de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Ca urmare, am ataşat documenul şi am trimis un e-mail la Comisariatul respectiv. Imediat, am primit un

Teste comparative

Cosmetice

 

Ojă de unghii

 

Deodorante

 

Vopsea de păr

 

Şampoane pentru copii

 

Creme şi uleiuri de plajă

 

 

 

Alimentar

 

Suc de portocale

 

Prăjituri

 

Miere

 

Bere

 

Produse din lapte pentru copii

 

Muşchi file

 

Ouă

 

Iaurt

 

Mozzarella

 

Lapte de consum

 

Aluat congelat

 

Somon

 

Murături

 

Zacuște

 

Gem, dulceață și magiun

 

Șunca presată

 

Sosuri

 

Gogoși

 

Cârnați

 

Figurine de ciocolată

 

Ciocolata

 

Conserve ton

 

 

 

 

Familie

 

Acadele

 

Scutece

 

Detergenţi

 

Pasta de dinţi copii

 

Apa pentru bebeluși 

 

Laptele praf pentru sugari 

 

Șervețele umede bebeluși

 

Servicii

 

Taxe învăţământ superior 2016

 

Asigurările de viață

 

Termenii și condițiile Facebook

 

 

 

Testimoniale ale partenerilor Asociației Pro Consumatori pentru cei 30 de ani de activitate (10 februarie 1990 - 10 februarie 2020)

Klaus Müller, CEO Verbraucherzentrale Bundesverband e.V. | Federation of German Consumer Organisations

Dear colleagues from Pro Consumatori of Romania,

VZBV, the Federation of German Consumer Organisations, congratulates you to your 30th anniversary. We still dearly remember our first contacts and your fantastic hospitality when our organisations met for the first time - even before Romania became a member of the European Union. Since then a lot of time has passed, but some consumer challenges and problems remain the same: what are helpful consumer informations, how can we organise a strong collective redress, how can consumers and industry meet on eye level? United through the single market and the European Union and connected through BEUC you and we strive to strengthen consumers and their rights in Romania, Germany and through all of Europe. We hope you celebrate a great party and we are looking forward to continue our alliance.

 

Bogdan Chiriţoiu, Preşedinte Consiliul Concurenţei

Transmit în numele Consiliului Concurenţei sincere felicitări Asociaţiei Pro Consumatori pentru activitatea derulată în cei 30 de ani de la înfiinţare, dedicată apărării, promovării şi reprezentării drepturilor şi intereselor consumatorilor români. Politica de concurenţă şi politica de protecţie a consumatorilor sunt două feţe ale aceleiaşi monede, acestea fiind cel puţin complementare. Complementaritatea provine din faptul că ambele politici vizează obiective diferite, dar necesare pentru a avea pieţe funcţionale şi consumatori multumiţi.

În speranţa continuării colaborării dintre cele două instituţii, vă transmitem cele mai bune gânduri şi vă urăm mult succes în toate proiectele pe care le derulaţi.

 

 

Sergiu Cora, Senior Editor, Șef Departament Social Antena 3

Dacă un sfert dintre cei care ne conduc ar avea perseverența și omenia domnului Costel Stanciu, România ar fi acea țară ca afară, cum de multă vreme ne-o dorim. Și, spun asta în cunoștință de cauză. Am aproape 10 ani de colaborare cu acest român autentic, care n-a uitat nicio clipă valorile acestui neam. Ba, mai mult, ori de câte ori a văzut că ceva nu este în regulă, ne-a atras atenția și a protestat pentru ca noi să deschidem ochii și să nu luăm totul așa cum ni se dă. Sunt mândru că mă aflu pe lista lui de prieteni și sper ca și de acum înainte să colaborăm tot atât de bine cum am făcut-o și până acum.

 

 

 

 Mihaela Bîrzilă, jurnalist, realizator Antena 3/News Magazine

Felicitări pentru cei 30 de ani de activitate, pentru semnalele de alarmă pe care ați reușit să le trageți, astfel încât românii să fie mai bine informați și să își  cunoască drepturile! Chiar și eu am identificat cel puțin 10 metode prin care suntem FURAȚI la supermarket, la casa de marcat, la cântar, la raft. E mare lucru dacă reușiți să le arătați oamenilor cum să citească o etichetă în mod corect, ce pericole conțin alimentele pe care le cunsumăm, cum suntem păcăliți de unii producători. Mie nu-mi place să fiu păcălită nici la supermarket, nici în taxi, nici la restaurant, nici la coafor, nici în parc, unde nu primesc bon fiscal decât foarte rar. Îi învăț și pe copiii mei să fie atenți la etichetă, la data expirării, la numărul de E-uri, să nu se lase păcăliți de un ambalaj frumos colorat care ascunde un produs de slabă calitate. E important să știm ce cumpărăm, ce mâncăm, ce servicii plătim și cum să ne cerem drepturile. Informația însemnă putere. Ca jurnalist, apreciez și susțin orice demers făcut cu bună credință pentru protecția consumatorilor.

Mult succes în continuare!

 

Vasile Valentin Done, preot paroh

Munca și dăruirea dumneavoastră au dat multe roade bogate! Mă bucur nespus că avem în parohia noastră un om deosebit care se luptă pentru binele tuturor consumatorilor!

Vă felicităm sincer pentru tot efortul făcut și ne rugăm Milostivului Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și putere de muncă!

 

 

 

Mihai Şomănescu, ActiveNews.ro

 "În cei aproape şapte ani de când fiinţează siteul ActiveNews.ro, am constatat cu bucurie că Asociaţia Pro Consumatori a fost şi este unul dintre cei mai activi actori ai societăţii civile româneşti. Bătăliile date de Asociaţia condusă de conf. univ. dr. Costel Stanciu nu sunt bătălii uşoare sau de imagine, ci ating chiar esenţa problemelor ce ţin de interesele poporului român. Cum s-ar zice, Asociaţia Pro Consumatori este unul dintre soldaţii naţiunii române, unul care luptă neîncetat pe multe fronturi nevăzute pentru sănătatea ţării noastre, din toate punctele de vedere. De aceea, pentru siteul ActiveNews este o mândrie să contribuie la popularizarea acţiunilor Asociaţiei Pro Consumatori şi cu această ocazie frumoasă, dorim să vă transmitem ani mulţi de viaţă pentru toţi cei care trudesc în organizaţia dumneavoastră, putere de muncă şi de luptă, pentru a îndeplini dezideratul pe care ni-l dorim cu toţii: un popor plin de viaţă şi o ţară liberă! La mulţi ani Asociaţiei Pro Consumatori şi felicitări domnule Costel Stanciu!"

 

Irina Iordăchescu, artist liric

 "La mulți ani, APC!

 

 Sunt bucuroasă că de 30 de ani existați, luptați pentru adevăr și ne informați corect asupra multor aspecte care ne pot afecta viața pe fondul ignoranței, pe atâtea planuri și în atâtea feluri! Cunosc greutățile pe care le-ați întâmpinat de atâtea ori, cunosc determinarea dvs și pregătirea care stă la baza atâtor semnale de alarmă, demersuri concrete și emisiuni la care ați participat, totul pentru ca noi să putem fi corect informați și astfel să putem face alegerile bune! Vă asigur de toată recunoștința, simpatia și susținerea!"

 

 Virgil Virgilsen, tehnolog industria alimentară

"Toate străduințele noastre de a trăi sănătos, de a ne crește copiii într-o lume normală, sunt practic anihilate de situația impusă de cei care conduc lumea. 5G și poluarea WiFi, tehnologia care creează dependență și este folosită pentru manipularea și controlul maselor, vaccinul impus cu forța și plin de otrăvuri, ne distrug sănătatea în așa fel că practic orice strădanie de a mânca sănătos și de a face sport, este ca și cum am încerca să astupăm cu degetele găurile dintr-o barcă care se scufundă. Omul de rând acceptă inconștient, iar cei care înțeleg ce se întâmplă, nu au curajul să facă nimic. APC este unul din puținii luptători din România care se opun acestor criminali planetari care lucrează atât de eficient la distrugerea noastră. Domnul Costel Stanciu este un participant nelipsit de la protestele în stradă sau Parlament, unde de multe ori am avut ocazia să-l însoțesc. La mulți ani! Și succes în continuare, situația în care ne găsim are nevoie acută de luptători pentru cauza noastră."

  

 Dr. Florin Ioan Bălănică MBA CDN PhD

"Protecția și siguranța consumatorului trebuie să fie o prioritate bazată pe știință și informare corectă pe înțelesul acestuia. Din punct de vedere al alimentației, mediul este unul obezogen, care predispune la boală, iar ofertele sunt de nerefuzat. Vocea consumatorului este mediatorul care face legatura între produs/aliment și oameni.

APC este partenerul oamenilor, care în decursul timpului a fost și este vocea care susține sănătatea prin informare și educație!"

 

 

  

Daniel Bogiu, Senior Manager Retail Banking  

 "30 ani de activitate reprezintă un real succes în domeniul protecției consumatorului!

Vocea consumatorului se face des auzită prin intermediul acestei organizații și sper ca în continuare să ne ofere aceleași informații de real folos.

Mă bucur că am avut onoarea să îl cunosc pe domnul conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele APC, o voce cu un puternic impact în zona de management și servicii publice."

 

 

 

Mihail Meiu, membru fondator APC

 "La împlinirea a 30 de ani de activitate, APC se poate mândri că este un nume de rezonanță în conștiința publică și că a căpătat un loc în inima consumatorilor din România. Efortul dlui. Costel Stanciu, care coordonează această asociație de foarte multă vreme, a făcut ca glasul consumatorilor să fie auzit și luat în seamă. Doresc acestei asociații să aibă activitate bună în continuare, succes în apărarea drepturilor consumatorilor și să se bucure și pe mai departe de același prestigiu câștigat prin muncă și devotament."

 

 

Conf. univ dr. Daniel Moise, ASE București

"Salvați vieți și destine! Vă mulțumim că aduceți la cunoștința opiniei publice pericolele ce ne pasc în cele mai obișnuite produse, pe care niciodată nu le-am considerat ca fiind periculoase! Nu doar produse alimentare, dar și jucării, medicamente etc!"

 

 

 

Eduard Pascu, jurnalist

 "Am onoarea să vă salut și să vă felicit pentru întreaga muncă depusă pentru  protecția consumatorilor. În viziunea mea, sunteți singura organizație care, de 30 de ani, prin studiile efectuate și semnalările prezentate, încercați și nu de puține ori și reușiți, să aduceți standardul de Protecție a Consumatorului la nivel european. Lupta pentru 5G nu este ușoară având în vedere că vă luptați cu adevărați nababi, cu firme foarte puternice financiar, iar în România cinstea, onoarea și denimitatea sunt cuvinte desuete pentru unii politicieni."

 

 Stan Andreea, student ASE București
 "
Vă doresc multă putere, răbdare și nu în ultimul rând sănătate pentru a vă lupta cu acest flagel: contrafacerea, care există în toate ramurile economiei. La mulți ani pentru cei 30 de ani de activitate! Vă mulțumim pentru implicarea și grija pe care ați purtat-o pentru noi, consumatorii, în toți acești ani! Sper ca în continuare să luptați pentru ca noi sp avem parte de cele mai bune informații cu privire la produsele pe care le consumăm zi de zi! La mulți ani și mult succes în continuare!"

 

Tamara (Popa) Cuprian

 "Asociația Pro Consumatori acționează pentru a asigura rolul activ al consumatorului de a oferi feed-back despre piață și de o solicita informații independente despre produse și servicii."

 

 

Crina-Nicoleta Frisch, avocat

 

 "Felicitări pentru 30 de ani de excelență în activitatea de informare, promovare și apărare a drepturilor consumatorilor."

 

 

 

 

 

Paul Marinescu, Profesor Emerit Universitatea din București

 Asociația Pro Consumatori la 30 de ani de viață

 Dacă analizăm atitudinea consumatorilor români din ultimii 30 de ani constatăm că evoluția acestora este impresionantă. Este evident că legislația specifică devine un factor extrem de important iar cunoașterea acesteia este un impetativ pentru publicul larg. Evenimentele organizate de APC de-a lungul acestor ani au fost coerente și consistente dând posibilitatea consumatorilor să știe care le sunt drepturile, dar și obligațiile. Încurajarea consumatorilor să acționeze atunci când le sunt lezate drepturile, a fost unul din obiectivele asociației. Am participat la câteva evenimente organizate de APC și am constatat calitatea implicării factorilor de decizie în fiecare activitate. Asemenea asociații trebuie să fie încurajate de stat pentru că ele pot deveni un catalizator al reacțiilor socioeconomice. Este preferabil ca într-o societate oamenii să acționeze critic (în cunoștință de cauză) pentru că astfel, activitățile economice pot să fie îmbunătățite permanent. Cred că a venit vremea să trecem de la atitudinea "lasă că merge și așa" la atitudinea "așa nu mai merge". APC încurajează publicul să fie intransigent în legătură cu calitatea produselor și a serviciilor. Pe de altă parte, fiecare consumator este în egală măsură și producător și tocmai de aceea, atitudinea critică trebuie să aibă în vedere dubla ipostază a fiecărui individ - consumator și producător. Asociația are un rol esențial în educarea membrilor societății (care nu trebuie să fie doar spectatori) să susțină continuu activitatea acestei asociații.

La mulți ani, APC!

 

Adela Balea, comisar ANPC (aprilie 1994 - octombrie 2013) și profesor de chimie la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny"

 Acum, în prag aniversar, aș vrea să spun câteva cuvinte despre APC. Ca organizație nonguvernamentală, a semnalat de-a lungul timpului o serie întreagă de nereguli de pe piața românească, nereguli începând de la etichetare, neconformități calitative și până la acordarea de garanții. Ca fost comisar OPC, pot spune că APC ne-a semnalat o serie întreagă de încălcări ale legii în domeniul protecției consumatorilor, astfel încât am putut interveni, prin puterea acordată de legiuitor, astfel încât agenții economici să nu facă abuz și consumatorii să fie oprotejați! Acum, la aniversare, vă urez, dle. Stanciu, multă putere de muncă și să aveți rezultate tot mai numeroase. Vă felicit de asemenea pentru tot ce ați făcut până acum și mai ales, pentru colaborarea cu mass media, astfel încât populația să fie cât mai bine informată, pentru că, după spun adeseori, cel mai bun controlor e consumatorul însuși!

 La mulți ani, dragi colegi!

 

 

Andreea Cornelia Matei, student ASE București

 

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, pentru toate informațiile pe care le primim despre produsele consumate zi de zi.

Felicitări tuturor membrilor APC România! 

Vă urez mult succes în tot ceea ce faceți!

 

La mulți ani! 

 

 

 Liana Jescu, profesor Liceul Tehnologic Economic "Virgil Madgearu" Iași

 La mulți ani, APC, la ceas aniversar!

Felicitări pentru activitățile desfășurate în vederea apărării și promovării drepturilor și intereselor consumatorilor, pentru demersurile de informare și educare a acestora. Foarte utile ne sunt studiile de piață și testele publicate cu privire la calitatea produselor existente pe piață, atunci când vrem să alegem produse sigure, care să nu ne afecteze viața, sănătatea, securitatea sau interesele legitime!

Mulțumim pentru colaborarea deosebită pe care am avut-o în ultimii ani, în scopul formării tinerelor generații de consumatori!

Succes în toate proiectele pe care vi le propuneți, pentru că acestea ne fac să ne simțim protejați față de practicile comerciale incorecte ale unor operatori economici!

 

Sorin Golea, jurnalist

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate vă doresc să aveți puterea de a continua munca de informare corectă a societății civile, indiferent de piedicile care vă ies în cale.

La mulți ani!

România are nevoie de adevăr!

România are nevoie de dumneavoastră” 

 

Mioara Tofan, secretar general Comuna Vidra, judeţul Vrancea

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de existenţă şi activitate rodnică, doresc să vă adresez sincere felicitări şi urări de bine pe mai departe!

Sunteţi o sursă de informare utilă, promptă şi corectă!

 

La mulţi ani!

 

 

 

 

Cătălina-Florina Tofan, inginer geolog

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, vă urez La mulţi ani şi doresc să vă transmit aprecierea şi consideraţia mea cu privire la activităţile şi demersurile pe care le faceţi zilnic pentru a informa cetăţenii şi mai ales pentru a combate neregulile ce afectează calitatea vieţii.

 

Vă felicit și vă doresc un parcurs la fel de productiv in continuare!

 

 

Adriana-Marinela Păduraru, asistent manager Romgermed Văcărești SRL

Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru consumatori, pentru mine și copilul meu, acest lucru este foarte important!

 

 

 

 

 

 

 

Camil-Ciprian Cîrnu, student ASE București

APC este o voce în România, prin studiile de piață și informarea noastră continuă. De multe ori, suntem nemulțumiți, deoarece ne plac și suntem atrași de anumite produse/servicii noi pe piață dar acestea au vicii ascunse și sunt foarte dăunătoare pentru sănătate, viața socială, iar cu ajutorul APC, constientizăm pericolul și renunțăm la aceste lucruri dăunătoare din pripă, cât nu este prea târziu.

 

 

 

 Andreea Mogoș, student ASE București

La mulți ani cu ocazia împlinirii celor 30 de ani de activitate! Respect și admirație pentru eforturile pe care le depuneți în mod constant pentru ca noi să trăim într-un mediu corect informat.

Vă doresc succes și multă putere pe mai departe!

 

 

 

Mihaela-Isabela Marcu, student ASE București

Vreau să vă felicit pentru împlinirea a 30 de ani de activitate a asociației dumneavoastră!

Vă doresc o profesie de cât mai multă durată și cu cât mai multe proiecte complexe și utile precum și cele de până acum!

 

 

 

Crina Panaite, student ASE București

Cu ocazia aniversării celor 30 de ani de activitate, doresc a vă transmite toată mulțumirea și recunoștința pentru ceea ce faceți prin această asociație, întrucât apărați cu adevărat drepturile și interesele consumatorilor.

Vă urez succes în continuare și îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse!

 

 

 

 

 

Andra-Cristiana Coturbaș, student ASE București

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de la începerea activității, aș dori să vă transmit aprecierea mea pentru proiectele desfășurate până în prezent și susținerea aferentă celor ce vor urma. Recunoașterea asociației atât pe plan național, cât și internațional este în deplină concordonță cu eforturile depuse și statutul câștigat.

 

 

 

 

 

Florina-Corina Nițulescu, student ASE București

Cu ocazia aniversării celor 30 de ani de activitate, țin să vă transmit toată recunoștința față de tot ceea ce faceți prin aceasta asociație.

Vă doresc cât mai mulți ani prosperi și plini de activități frumoase!

 

 

 

Mădălin-Alexandru Chiru, student ASE București

Aș vrea să urez un călduros la mulți ani pentru aniversarea celor 30 de ani de activitate ai APC. Este tipul de organizație ce încurajează populația la un stil de viață cât mai sănătos recomandându-le directive în a menține acest stil. Totodată, aceștia sprijină populația în anumite cazuri de abuz al producătorilor în care nu sunt introduse în totalitate specificațiile produsului și care pot afecta sănătatea consumatorului. Așadar le urez cât mai mulți ani și să protejeze consumatorii de produsele ce afectează sănătatea.  

 

 Cătălina Paraschiv, student ASE București

La mulți ani, APC pentru cei 30 de ani de activitate!

Vă felicit pentru munca depusă până acum și vă doresc mult succes pe viitor!

 

 

 

Larisa-Giorgiana Burbea, student ASE București

Aș vrea să încep prin a vă spune că APC este un pion important în dezvoltarea durabilă a României prin demersurile și eforturile susținute pentru protejarea consumatorilor de orice ordin de pe teritoriul țării. Printre acestea vreau să enumăr lupta împotriva dublului standard, care ne face să fim egali cu orice european de rând, dar și prin promovarea produselor specific românești pe piața largă a comerțului.Pe lângă toate aceste idei, aș vrea să aduc în lumină și sfaturile utile despre alimentație care sunt promovate. România trebuie să fie mândră de o astfel de asociație ca APC prin tot ceea ce asigură țării.

Vă urez mulți ani de activitate și de acum înainte!

 

Ecaterina-Gabriela Mitu, student ASE București

Vă mulțumesc în mod deosebit pentru munca depusă, pentru interesul acordat generației tinere! Chiar dacă unii oameni nu apreciază munca dumneavoastră, eu consider că ochiul vigilent al asociației mulți români nu ar cunoaște toate pericolele care îi înconjoară! Felicitări pentru cei 30 de ani de activitate, pentru semnalele de alarmă pe care le-ați dat și pentru perseverența și pasiunea dumneavoastră în această activitate!

Mult succes mai departe și la mulți ani!

 

 Balla Otto, student Universitatea "Nicolae Titulescu" București

Din păcate trăim într-o lume instabilă, plină de capcane comerciale, incertitudini și oferte dubioase care nu fac altceva decât să otrăvească planeta. În cei 30 de ani de existență ai APC-ului am văzut o luare de atitudine fără precendent pentru multe nereguli din comerțul nostru, din industriile noastre. Am vazut o politică reală de protecție a consumatorilor, am văzut multe luări de atitudine și multe acțiuni de protest și pichetări.  Nu aș ezita să amintesc de dl. conf. univ. dr. Costel Stanciu pe care am avut onoarea să-l cunosc și personal, participând cu interes la orele dumnealui. As dori pe această cale să susțin în continuare APC având speranța că prin militanții săi să avem un tratament egal cu ceilalți consumatori europeni.

La mulți ani! Mult succes!

 

Andreea-Bianca Nica, student Universitatea "Nicolae Titulescu" București

Succesul nu este un scop în sine, ci un rezultat. APC este rezultatul entuziasmului, perseverenței, disciplinei și al pasiunii cu care se dedică obictivelor sale. O asociație cu adevărat de succes care prin îndeplinirea scopurilor sale, aduce valoare și schimbare în viața oamenilor. Susțin APC pentru că este șansa care favorizează doar mințile pregătite, este șansa unică prin care te poți face auzit pentru că tăcerea ta nu te va proteja. Succesul real este iubirea în acțiune. Succesul real este APC.

 

Mihai Luca-Andrei, student ASE București

Doresc să vă felicit și să vă urez un călduros la mulți ani pentru cei 30 de ani de activitate prestată cu devotament și implicare la cel mai înalt nivel! Este o onoare pentru mine să scriu acest mesaj deoarece zilnic APC salvează viețile consumatorilor și îi învață ceea ce este bine fapt ce conduce la dezvoltarea societății. Vă doresc putere, răbdare și sănătate pentru a găsi cele mai bune strategii cu scopul de a nimici toate pericolele pentru totdeauna!

Monique Goyens, director general al BEUC - Biroul European al Uniunilor de Consumatori

 

 

 

 

 

 Amanda Long, director general "APC_Romania_Consumers_InternationalAs APC Romania marks its 25th anniversary we would like to take this opportunity to congratulate you for your excellent work in promoting and defending the rights of consumers. Your focus on comparatives tests of products and services continues to be of significant benefit to..."

...citește mai mult

 

"Va scriu sa va felicit din toata inima cu ocazia festivitatilor de sfert de secol de la crearea  APC  – si stiu ca unii dintre voi au fost prezenti si au contribuit la desvoltarea organizatiei inca de la inceput  – si deasemenea sa va urez prosperitate si crestere continua in serviciul consumatorilor din Romania pentru urmatorii 25 de ani..."

...citește mai mult

 

"The celebration of the Romanian Consumer Association's 25th anniversary is a landmark, both for people in Romania and for Europe at large. Over the last 20 years, the EU has developed an effective corpus of legislation designed to protect consumers and to complete the internal market..."

...citește mai mult

 

"Congratulations to you for completing the first quarter century of success in devoted protection of consumer rights. You have always been on the top of the list for serving the citizens with your unselfish activities..."

...citește mai mult

 

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark