Bere cu fructe multe

Ce bine e într-o economie de piaţă! Producătorii se întrec în a oferi cele mai diverse produse, pentru satisfacerea consumatorilor! Ai poftă de niscai aspartam? Iei o bere cu aspartam! Tânjeşti după olecuţă de acesulfam de potasiu? Iei o bere cu acesulfam de potasiu! Intri în sevraj dacă nu consumi iute doza ta zilnică de benzoat de sodiu? Iacă aici bere cu benzoat de sodiu! Şi în plus, îţi completezi şi cunoştinţele de chimie, dacă ai lipsit la lecţia respectivă.

Dar lupta în cadrul concurenţei nu se opreşte aici. Marile firme de bere, dar şi micii producători, îşi bat capul cu sporirea vânzărilor. Bun, zice specialistul în marketing, cu eticheta am încercat (acum, şi cu etichetă fosforescentă!), cu sticla am încercat (acum, şi în sticlă de 27 litri!), cu dopul am încercat (acum, şi cu dop pătrat!), cu magazinul am încercat (acum, şi în farmacii!), cu doza am încercat (acum, şi în doză de polistiren expandat), cu ecologia am încercat (acum, şi în cutie de chirpici), cu baxul am încercat (acum, şi în paleţi transoceanici), ce-ar mai fi... ce să mai inventăm noi ...  Ia să vedem ... Gata!!! Ştiu!!! Lansăm berea cu gust de fructe! Şi fructe... slavă Domnului, sunt destule pe lumea asta! Ia uite aici, şefu’: bere pe bază de avocado! Bere cu gust de kiwi! Bere cu aromă de agrişe! Scoruşe! Corcoduşe! O lume nouă se întinde în faţa noastră! Dude! Cătină! Castane! Coarne! Păducele! Coacăze albe! Coacăze roşii! Coacăze ultraviolet! Coacăze infraroşii!

Gata, am înţeles, zice şefu’, hai, la treabă, până nu prinde de veste concurenţa!

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark