Curs pentru IMM-uri

În cadrul proiectului Consumer Law Ready organizat de BEUC, la Iași a avut loc în zilele de 17-18 noiembrie 2018, în Clădirea Habitat, un curs pentru IMM-uri  privind drepturile consumatorilor.

Au fost prezentate modulele: Informații precontractuale, Dreptul de retragere, Drepturi şi garanții, Practici comerciale neloiale și clauze contractuale abuzive, Soluționarea alternativă a disputelor și soluționarea online a disputelor.

Informațiile prezentate au fost preluate din ghidul pentru formatorit, descărcat la adresa: www.consumerlawready.eu. În urma participării la acest curs, reprezentanţii IMM-urilor au posibilitatea de a avea cont pe acest site, acces la mai multă informaţie specifică şi de a participa la discuţii pe forum, referitor la probleme concrete apărute. Cursul de formare a fost susţinut de dna Calu Monica, trainer naţional şi dna Doriana Popovici, trainer local. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-->

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activBugetul FamilieiTotul despre DAE

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite BucurestiTatiCool

Facebook

Parteneri

InfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCConsumer ChampionUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark