Grafică periculoasă

Atragem atenţia factorilor responsabili, cine or fi aceia – Administraţia Drumurilor, Primăria Capitalei, Poliţia de circulaţie … - asupra unei noi distracţii a bucureştenilor: acoperirea cu vopsea a semnelor de circulaţie. Ca urmare, şoferii nu pot distinge semnificaţia desenului de pe suportul de tablă şi se expun unor pericole sau… unor amenzi. În cel mai rău caz se pot întâmpla accidente soldate cu victime.

Această „modă” a apărut după ce autorii au constatat că mâzgălelile cu spray de pe clădirile Bucureştiului, mai ales de pe arterele centrale, sunt tolerate de câţiva ani. Moda grafitti este importată din occident, dar adaptată la particularităţile locale; acolo se pot întâlni şi desene interesante, acolo se găsesc la periferia marilor oraşe, acolo se văd când începe să se apropie trenul de acestea, pe garduri vechi şi fabrici părăsite. La noi e altfel: pe Bd. Magheru, prin Centrul Vechi, pe monumente sau pe blocurile reabilitate termic şi recent zugrăvite.

Este necesar ca autorităţile să intervină!

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark