APC Romania participă la ONGFest!

În perioada 24 – 25  septembrie 2011 Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) va fi prezenta in Piata Mica din Sibiu, la ONGFest – Festivalul Național al Organizațiilor neguvernamentale, un eveniment de anvergură al sectorului neguvernamental din România, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic și voluntar, dar și o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenția cetățenilor și a publicului larg.

Vrei sa stii care iti sunt drepturile tale în calitate de consumator?

Vrei sa stii ce inseamna un buget si cum poti economisi bani?

Vrei sa te alaturi unei comunitati de oameni bine informati?

Acum ai aceasta ocazie!

Vizitează standul APC Romania pentru a afla care sunt proiectele actuale si de viitor ale asociatiei, pentru a obţine informaţii despre buget şi planificare financiară şi pentru a participa la tombola cu premii in carti, organizată de APC-România!
 

Ediţia din acest an a ONGFest îşi propune să devină o caravană care se va desfăşura în perioada 9 septembrie – 16 octombrie 2011, 10 oraşe din tară având onoarea de a găzdui acest eveniment, temele principale abordate în cadrul festivalului fiind economia socială, voluntariatul şi spiritul civic. Festivalul va avea loc în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara, Craiova şi Constanţa. Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania va fi prezenta în Sibiu, in perioada 24-25 septembrie 2011, in Timisoara ( Piata Unirii )  în perioada 8 – 9 octombrie 2011 si in Constanta (Parcare City Park Mall) în perioada 15-16 octombrie 2011. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi în cele 3 mari oraşe!

Fisiere atasate

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark