Parteneri

ECC Romania

Centrul European al Consumatorilor | România

La 1 ianuarie 2008, Centrul European al Consumatorilor - ECC Romania s-a alăturat rețelei ECC-Net pentru a-i sprijini pe cetățenii UE în domeniul achizițiilor transfrontaliere. Rolul nostru este să oferim consultanță juridică gratuită în probleme de comerț transfrontalier și să încercăm rezolvarea pe cale amiabilă a sesizărilor pe care le primim de la consumatorii români, dar și din alte state membre.

Comisia Europeana

Comisia Europeană

Comisia Europeană este organismul executiv al UE. Ea reprezintă interesele Uniunii Europene în ansamblul său, nu pe cele ale vreunui stat membru.

BEUC

BEUC

BEUC acts as the umbrella group in Brussels for its members and our main task is to represent them at European level and defend the interests of all Europe’s consumers.

A.N.P.C.

A.N.P.C.

O conturare a drepturilor consumatorilor a început să se întrevadă în secolul al XVIII-lea, dar acţiunile sociale şi eforturile legislative în vederea protejării intereselor consumatorilor se impun, în mod categoric, din a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Uniunea Europeana

Uniunea Europeană

Site-ul oficial al Uniunii Europene

Sanador

Sanador

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale.

Parlamentul European

Parlamentul European

Parlamentul European este singurul organ al Uniunii Europene ales în mod direct. Rolul celor 751 de deputaţi în Parlamentul European este de a vă reprezenta pe dumneavoastră, cetăţenii.

Trusted.ro

Trusted.ro

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul dintre cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

 

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark