Atelier de lucru BRIGHT

Atelier de lucru BRIGHT

Dr. Ec. Emil Bojin

În data de 18 noiembrie 2021 s-a desfăşurat un atelier de lucru, prin internet, în cadrul proiectului BRIGHT, la care participă şi asociaţia noastră. S-au discutat realizările şi etapele următoare ale pachetului de lucru WP2, cu referire specifică la activitatea T2.6: Analysis of obstacles to innovations on consumers engagement (analiza obstacolelor în calea inovaţiilor privind participarea consumatorilor). Este important de analizat aceste obstacole, deoarece participarea consumatorilor de energie la schemele de adaptare în funcţie de sarcina reţelei electrice (schema Demand Response – răspunsul consumatorului la cererea de energie) este crucială, dar totodată şi dificil de generat.

După ce, în prezent, au fost identificate o serie de astfel de bariere, ele vor fi cuantificate pe baza desfăşurării unor anchete cu cei implicaţi. Pentru cele 13 obstacole identificate se va redacta câte un chestionar. Interviurile se vor desfăşura în 5 ţări, printre care şi România, unde activităţile se vor derula prin Asociaţia Pro Consumatori.

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark