Din nou despre punct

Un consumator ne-a informat că a primit noua ofertă de la ENEL privind preţul energiei. Acesta este de 4 mii de lei pe kilowatt-oră. A încremenit de spaimă.

 

 

Nu vi se pare cam mult? Or fi crescut ele preţurile la energie, dar de la vreo 60 de bani la patru mii de lei este prea de tot!

Omul a trimis un e-mail către ENEL solicitând lămuriri, la care a primit un răspuns care îl îndrumă spre o pagină de internet. Acolo cifrele sunt mai suportabile: patru lei şi un pic.

 

 

Care să fie adevărul? Dacă luăm în considerare folosirea punctului în loc de virgulă într-un număr, adică după moda englezească, înţelegem că este vorba de patru lei şi ceva. Dar dacă nu tot românul ştie englezeşte?

Cine să fi jonglat cu pârdalnicul de punct? Să fie vreun informatician, un IT-st, un specialist în computere, un savant al algoritmelor software? Parcă pe acolo ne-ar duce firul anchetei …  

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark