Gratis

Avem plăcerea să observăm o nouă tendinţă (pentru tineri: trend; pentru toţi: trendinţă) pe piaţă. După săptămânalele anunţuri privind reduceri, oferte şi promoţii, iată că am ajuns şi la gratuităţi. E bine! E din ce în ce mai bine! Cuprinşi de o subită dragoste faţă de consumatori, patronii renunţă la profit şi dăruiesc  produse şi servicii: ba o cafea gratuită, ba un zbor gratis cu avionul. Oamenii se îmbulzesc mai ceva ca la serbările organizate de primărie, dar află la faţa locului o altă realitate. De exemplu, zborul gratis este doar aşa, în numele agenţiei de turism; am cerut un zbor Bucureşti – Bruxelles şi primul preţ a fost de 353 Euro. Iar cafeaua este gratis, dacă „te alinţi cu merchandise din cafenea”. Iar omul, ce să facă … se alintă şi află ce-i aia „merchandise”. Contra cost.

Aşa că nu ne mai rămâne decât să spunem şi noi împreună cu Spirache Necşulescu, din „Titanic Vals”: gratis, mamă soacră!

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark