Hainele noi ale APC România

Acum să nu credeți că am pățit și noi ca în poveste și doar ne imaginăm că avem haine noi. Și nu doar „hainele” au beneficiat de un tratament. Mare parte din conținut a fost regândit, verificat, adus la zi, astfel încât consumatorii să revină cu plăcere la noi.

Povestea, pe scurt, sună așa: APC România își lansează astăzi noul site – www.apc-romania.ro, în același spirit care ne-a ghidat de la începuturi, din februarie 1990 - informarea și educarea consumatorilor români. Nu sunt doar vorbe goale, credem, așa cum am făcut-o întotdeauna, că educația ne face puternici.

Iar informațiile potrivite și corecte ne pot ajuta să luăm decizii în concordanță cu bugetul și nevoile noastre. Acesta este motivul pentru care noul site se axează pe promovarea și prezentarea rezultatelor testelor comparative pe diferite produse și servicii.

Începând cu anul 2006, APC România, în calitate de membru al International Consumer Testing and Research (ICRT), participă alături de alte organizații mari de consumatori din statele membre ale UE – Stiftung Warentest, Which, Que Choisir, Consumentenbond, Test Achats, la realizarea testelor comparative în folosul consumatorilor români.

Fiind prima organizație de consumatori din România care a implementat acest concept de teste comparative pe piața de la noi, dorim să continuăm în aceeași direcție și oferim consumatorilor români, pe lângă rezultatele acestor teste și sfaturi privind achiziționarea produselor testate. Așa cum ziceam, informare și educare.

Și încă ceva – în mod normal, rezultatele acestor teste în celelalte state cu tradiție din Uniunea Europeană sunt contra cost. Dar pentru că lansarea de astăzi este un motiv de bucurie pentru noi și vrem să fie la fel și pentru ceilalți, pentru o perioadă accesul la rezultatele testelor comparative va fi liber pentru utilizatorii înregistraţi. Vă rugăm totuși, să aveți puțină răbdare pentru că rezultatele la unele teste vor fi publicate în timp, pe măsură ce vor fi făcute disponibile de laboratoarele acreditate.

Pentru că  nu vrem să vă plictisim și preferăm să vă lăsăm să descoperiți singuri, vă invităm să ne vizitați și, poate, să discutați cu noi în noua secțiune de blog, unde veți avea posibilitatea de a contribui voi înșivă cu diferite materiale.

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark