Miniaturizare

Una din întrebările care se pun frecvent în legătură cu laserul de la Măgurele este cea privind utilizarea lui. După cum aflăm din media, acest laser este cel mai mare din Europa, dacă nu cumva din lume! Ei bine, noi propunem o utilizare clară, evidentă, urgentă şi absolut necesară: citirea etichetelor cu instrucţiunile de folosire ale produselor. Folosind puterea enormă a razei laser, amplificată printr-o lupă de mari dimensiuni (ca de-aici până-n Focşani), putem ţine pasul cu miniaturizarea tot mai performantă a textelor explicative. Pentru că, odată cu miniaturizarea componentelor electronice din calculatoare, care au ajuns să lucreze direct la nivel atomic, tot către această ţintă lucrează realizatorii de etichete informative. Consumatorul – fără deosebire de orientare religioasă, sexuală sau educaţie muzicală – va lua autobuzul de Măgurele, se va înscrie în registrul solicitanţilor şi va fi programat pentru efectuarea analizei. Atunci va putea exclama lămurit: "vai de mine, are gluten, şi eu sunt alergic !".

De exemplu, în imaginea de faţă, unde se poate observa recordul absolut atins de producătorii acestui supliment alimentar:

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark