Poezia cafelei

Poezia cafelei – temă şi variaţiuni

 

Păşind cu modestie pe urmele marelui Caragiale, ne încumetăm şi noi la o astfel de scriere, inspiraţi fiind de arta publicităţii. Aşadar:

 

Temă:

Lasă poezia cafelei să vorbească pentru tine! Cumpără espressorul Kalake !

 

Variaţiuni:

- Cum oare pot să las poezia cafelei să vorbească pentru mine? Ah, ştiu! Voi cumpăra espressorul Kalake!

- Poezia cafelei. De Costică Kalake. Recită eleva Andreea Avădanelor din clasa I-a A.

- Să las oare poezia cafelei să vorbească? Dar pot oare eu înţelege-o? Da, pentru că am espressorul Kalake!

- Avem dovezi că formaţiunea politică XYZ a blocat în mod deliberat espressorul Kalake din holul Camerei Deputaţilor, lăsându-i pe aceştia fără poezia cafelei!

- În bugetul pe anul 2022 deputaţii şi-au alocat un miliard de euro pentru instalarea de espressoare Kalake pe holurile Parlamentului.

- Gândul lui Kalake: am găsit o inedită de Eminescu în Biblioteca Academiei, se ştie că era un mare băutor de cafea espresso!

- Consumând cafeaua Kalake, la espressorul Kalake, contribuiţi la: (bifaţi o opţiune) o salvarea planetei; o reducerea amprentei de carbon; o mişcarea vegană; o inversarea rotaţiei Lunii. Câştigătorul va obţine un premiu de două zile la Tekirghiol cu tratament balnear inclus!

- Senzaţional !!! Am găsit substanţe interzise în cafeaua Kalake !!! Ce caută acest volum de poezii în espressor ?

- Într-un viitor distopic, când cafeaua a dispărut din magazine, Jeff (Mel Gibson) şi Tase (Radu Beligan excelent) împart capsule de espressor Kalake până când … … … Film drama, science-fiction.

- În această casă a trăit în ultimii ani de viaţă (1027-1035) marele poet Kostake Kalake, creator al curentului espressionist din literatura noastră.

- Vorbeşte gura fără tine? Nu! Este poezia cafelei care vorbeşte pentru tine! Dar ce spune? Păi spune că au blocat espressorul ăia de la XYZ.

- Vino şi tu la farmaciile Tona şi profită de oferta promoţională la cafea! Acum, şi la espressorul Kalake! Ofertă în limita stocului disponibil. Se aplică termene şi condiţii. Acesta este un supliment alimentar; citiţi cu atenţie prospectul. Nu răspundem de obiectele uitate în sală. Purtatul mascăi obligatoriu. Aveţi card Tona?

- Mulţumesc, Andreea! Într-adevăr, accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, când doi bătrâni, cărând un espressor Kalake, nu au observat … … …

- Poliţia de frontieră din Sculeni a confiscat un tren cu espressoare de cafea Kalake, provenind din Ucraina, în valoare de 768.438,02 lei (fără TVA).

- Oşlobanu, Bulboacă & Pârlog, attorneys at law, 8 Espressorului Street, Kalake Tower, 12th Floor. O cafea?

- Poezia cafelei sau cafeaua poeziei, pagini alese din critica proletară, Editura Cartea Rusă, Bucureşti, Republica Populară Romînă, 1952.

- 30 de capsule de cafea dacice descoperite în com. Ariceştii-Rahtivani, sat Kalakii Mari, jud. Covurlui. Tot aici, în urmă cu doi ani s-a descoperit un espressor antic. Pus în priză, s-a constatat că funcţionează perfect, cu excepţia funcţiei „schiuma speciale”.

- Cafea turcească 5 lei. Cafea mare 5 lei. Cafea mică 5 lei. Capucino 5 lei. Espresso 5 lei. Espresso Kalake 5 lei. Volum poezii instant 5 lei.

- Titlu: Nenorocirea care vine peste noi. Nu va scăpa nici România. E cumplit ce urmează! Rusia şochează planeta! Text: 500 de capsule de cafea pentru espressorul Kalake au fost retrase de la comercializare de inspectorii protecţiei consumatorilor din Vladivostok, regiunea Primorie.

 

 

 

 

 

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark