Sărbători Fericite!

Costel StanciuLa final de an, ne pregătim deja pentru a sărbători, în 2015, cei 25 de ani în slujba consumatorilor, cu informații noi și mereu importante pentru ei.  
Anul 2014 a însemnat pentru noi un an plin de campanii menite să avertizeze și să îi sfătuiască pe consumatori. Campania națională împotriva practicilor comerciale incorecte a luat o mare amploare anul acesta începând cu informările despre publicitatea înșelătoare din rețelele de sănătate, trecând prin farmacii și continuând cu clauzele abuzive din serviciile bancare.
Am informat consumatorii despre publicitatea în supermakerturi, despre reducerile care nu sunt reduceri. Ne-a atras atenția faptul că o companie de cablu obligă telespectatorii să achiziționeze un anumit program și, prin informările pe care le-am facut, întru-un final, compania a încetat această practică.
Deși susținem existența unui card de sănătate, nu suntem de acord cu faptul că acest card are un cod pin total nefolositor.
Ca în fiecare an, concursul Alege! Este dreptul tău! Ne-a adus un plus de energie din partea copiiilor participanți ce au stat în tabara de la Năvodari la selecția finală a concursului.
În luna septembrie am inițiat Campania Fii un Pacient ACTIV! care își propune să informeze și să promoveze drepturile pacienților atât către beneficiarii de servicii medicale, cât și către personalul din sistemul medical. Această campanie va continua și anul următor urmând să informăm cât mai mulți consumatori despre drepturile pe care le au în calitate de pacienți.
Ca în fiecare an, APC România vă stă la dispoziție cu informații și dorința de a avea o viață tihnită, fără incidente cu agenții economici.
Vă dorim ca și anul următor să vă fie un an mai bun, mai frumos, mai protejat, mai informat.
Sărbători fericite și un Nou An minunat!

 

Conf. Univ. Dr. Stanciu Costel,
Președinte APC Rom

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark