Testimonialele prietenilor APC

Paula Chirila Paula Chirila, actrita si prezentator TV

Am auzit de APC Romania acum multi ani, i-am avut invitati in emisiunile pe care le-am prezentat si de fiecare data au dat informatii utile consumatorilor, implicit telespectatorilor mei. Iar eu am fost mereu fericita sa fiu un consumator informat.

Cristina Cioran Cristina Cioran, actrita

Imi place ca APC Romania ne informeaza mereu si stiu ca mereu am unde sa pun o intrebare daca nu stiu ceva si primesc foarte repede un raspuns si clarificari. Datorita lor am inceput sa am curaj si sa fac reclamatii atunci cand m-am simtit pacalita.

Paul Siserman Paul Siserman, Chef, ex-participant MasterChef

M-am simtit foarte bine atunci cand mi-am dat seama ca pot intreba pe cineva despre alergenii din meniurile de restaurante, cand am avut la cine sa apelez atunci cand am avut nevoie sa intrerpretez o eticheta sau sa reclam lipsa unor etichete pe anumite produse alimentare. Multumesc APC Romania ca esti alaturi de consumatori.

Maria Andrei Maria Andrei, Fashion Stilist

APC Romania este alaturi de noi de foarte mult timp si mi-au fost mereu folositoare informatiile lor, nu neaparat in meseria pe care o am, cat in in viata de zi cu zi. La cumparaturi de haine sau de alimente, la achizitionarea de servicii turistice sau a unui aparat de fotografiat pe care l-am cumparat online.

Laura Davidescu Laura Davidescu, redactor sef adjunct Unica

Mai rar asemenea deschidere catre presa precum cea pe care o gasesti la Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania!

Valentina Grigore Valentina Grigore, Jurnalist ziarul Puterea

APC Romania are, intr-adevar, grija de consumatori. Se preocupa in permanenta ca oamenii sa nu fie pacaliti, sa nu plateasca mai mult pentru un serviciu sau produs si intotdeauna le arata ce drepturi au in raport cu anumiti agenti economici.

Gabriela Boceanu Gabriela Boceanu, Jurnalist, ziarul Libertatea - Ringier Romania

Felicitari, APC Romania, pentru calitatea informatiilor pe care le furnizati presei referitoare la drepturile consumatorului din Romania, aliniate la drepturile consumatorilor din spatiul UE!

Paula Rotaru Paula Rotaru, Ce se întâmplă doctore?

Colaborarea dintre noi a început în mod natural, din dorința de a informa corect cititorii cu date credibile, concise și de actualitate din domeniul alimentației, dar și din sistemul medical. Cred că ceea ce definește cel mai bine activitatea APC Ro este deviza “Un consumator informat este un consumator sănătos!” iar sănătatea este punctul comun care ne va lega mult timp de acum înainte.

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark