Strada Doctor

Cum strada Doctor? Care Doctor? Acela din plăcuţele montate pe această stradă: „Sectorul 5 Strada Leonte Anastasievici Doctor”. Este drept, alături de noua plăcuţă rezistă vechea plăcuţă, pe care scrie „Str. Dr. Leonte”. Bucureşteanul n-are decât să-şi aleagă numele străzii: strada Doctor sau strada Leonte, fiecare cu preferinţele sale.

Isprava nu este unică, întreg cartierul Cotroceni beneficiind de ampla acţiune de actualizare a plăcuţelor de stradă, realizate de cineva cu o educaţie precară; a avut o copilărie grea, mergea 38 ore până la şcoală, străbătând munţi şi văi, oceane şi gheţari; este motivul pentru care a renunţat devreme la instrucţiunea publică şi a căutat să se angajeze în administraţia publică. Şi a reuşit! (Cu mijloace specifice).

Iar dacă se acceptă şi o sugestie din partea societăţii civile, formulăm cu modestie câteva propuneri cu nume de străzi, pieţe şi altele, în acord cu timpurile de faţă (poate în loc de  Laminorului, Metalurgiştilor, Tolbuhin, Sălăjan, Pătrăşcanu şi Moghioroş…):

Strada Kebabului

Strada Căpşunarilor

Bulevardul Serialelor Otomane

Aleea Manelelor

Piaţa Hip Hop

Parcul Telenovelei

Strada Conspiraţiei

Intrarea Comisiei Europene

Complexul Sportiv "Ratarea"

Şoseaua Dacopaţilor

Strada Emigrantului

Stadionul „Profit”

Şoseaua Şaormei

Splaiul OK-ului

Strada Soldat John Q. Whitaker

Strada Andreei

Aleea Chefilor

Cimitirul „Fără E-uri”

Bulevardul Victoria Anticorupţiei

Strada Sexului

Intrarea Tabletei

Calea Downloadării

… … …

 

 

 

 

 

pag_apaConsumer Law ReadyECC-Net-Travel-App

Proiecte

Centrul European al Consumatorilor din RomâniaFii un pacient activ

Parteneri Media

Antena 1Kanal DLion MentorTomis NewsGradinite Bucuresti

Facebook

Parteneri

Cristina TenuInfluencerECC RomaniaZiarul de BucurestiComisia EuropeanaBEUCUniunea EuropeanaFundația Mâine va fi mai bineTrusted.roSeoMark